Beoordelingen van Emos grill en doner Amsterdam

Recente recensies

5.0
Sinan
22 mei 2024
Carla Tomas
17 mei 2024

Het was heerlijk, dank jullie wel!

Kiba Jongerling
13 mei 2024

Gewoon altijd goed en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
13 mei 2024

ruim 2 uur moeten wachten op onze bestelling en ze zijn telefonisch niet bereikbaar. kwaliteit van het eten was echt onacceptabel (koud, week en slap). Wat daarnaast apart is dat er geen saus op de gerechten zit. Wanneer wij het ophalen is dit een standaard service! Kortom slechte ervaring en zonde van de 60 euro!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TS
3 mei 2024
christina minke
1 mei 2024

was weer top

Leon
29 april 2024

Altijd goed

Joya
29 april 2024

Nooit wat op aantemerken, altijd vriendelijke mensen en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
28 april 2024
Babette
20 april 2024

Prima!

Anne
17 april 2024

Super goed

Bastiaan
13 april 2024

Even lekker als altijd! 😃👌🤩

Thea
6 april 2024

Altijd heerlijk eten 👍🏼

Andrea
6 april 2024

Heerlijk eten, Turkse pizza met doneer is erg lekker en de patatjes waren nog warm en krokant bij bezorging!

Babette
5 april 2024

Duurde deze keer een beetje langer.

Antoinet
5 april 2024

Het was weer heel lekker Zoals altijd

Anne
4 april 2024
J
3 april 2024

Xl is meer xs je krijgt meer patat en sla dan vlees 15,50 voor saus

T
1 april 2024

Smaakt altijd goed 💯

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kadir
31 maart 2024

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.
29 maart 2024

Was op tijd..en lekker, goed warm..

Berk
27 maart 2024

Heerlijk eten👍 snel bezorgd.

Colinda
23 maart 2024

Kwaliteit van het eten goed maar de saus zat door de hele zak van de patat, het is dat ik nog twee bakjes sate saus bij mn kroketten bestelde anders was het niet genoeg voor wat ik bestelde. Kreeg dit keer ook geen drinken terwijl ik via jullie website bestelde, vorige keer flesje water ( drink geen cola). :-/

Bastiaan
20 maart 2024

Wederom heerlijk en ook weer op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger! 👌😃☀️

Sam
19 maart 2024

Altijd top snel en warm bezorgd.Ook goed gevulde kapsalon. Heb er van genoten ! Ow ja krijg altijd gratis cola van jullie echte toppers

Oktay Baykal
16 maart 2024

Heerlijk en kwaliteit eten. Altijd alles naar wens.

Sinan
13 maart 2024

👏🏻

Colinda
13 maart 2024

Patatje sate, maar niet gedacht dat het in een papieren zakje zou komen met sate saus over de patat gekieperd. Was dus een plak bende Wie verzint zoiets?! Gewoon patat met bakjes saus los svp :-s

Anne
12 maart 2024
Bastiaan van Gorp
7 maart 2024

Wederom heerlijk! 😃👌👌

Sinan
7 maart 2024

Voor de lekkerste snack kom je hier aan je trek!

christina minke
4 maart 2024
Emir
28 februari 2024

Heerlijk eten, heel snel bezorgd.

Chai
24 februari 2024

Heerlijk

Jacqueline Iris Molling
22 februari 2024

Was weer super lekker!!

Sam
17 februari 2024
Me
16 februari 2024

Altijd snel, warm geleverd! Lekker eten!

Linda
13 februari 2024

Op tijd en nog heel warm, goed gevuld en kregen het beide niet op.

Sam
12 februari 2024

Heerlijk ! Super service altijd ook altijd!

Kadir
8 februari 2024

Als altijd heerlijk!

Colinda
8 februari 2024
Joya
5 februari 2024

Altijd aardig, snel, behulpzaam en lekker!

Annemieke
1 februari 2024

Het eten is heerlijk. Een aanwinst voor Amsterdsm Noord. Nu wekelijks bij ons op het menu.

Iwan
30 januari 2024

Weer heerlijk gegeten.

Kadir
30 januari 2024

Alles was heerlijk en top, bedankt!

Gordie
30 januari 2024

Snel bezorgd, was nog alles warm en lekker vers.

Princess
30 januari 2024

The delivery service was fast and exactly at the time I requested. The temperature of the food was perfect and the food was very tasty. I highly recommend Emos! Thank you very much and I will be ordering again very soon. The staff and management are very professional and friendly.

Kitty
17 januari 2024

Mixed grill was niet veel 3xgehakt en klein koteletten....gelukkig had ik 5 extra wings besteld,vond het weinig voor 28 euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emir
14 januari 2024

snelle bezorging eten was ook heerlijk.

Colinda
13 januari 2024

Patat was overgebakken en zat veel olie in, was echt niet lekker. De wrap was matig gevuld, was meer deeg dan vulling. Dit keer een tegenvaller :-/

Buurvrouw
11 januari 2024

Snel en warm geleverd, altijd extra drinken erbij toppers!

Annemieke de Bruin
8 januari 2024

Heerlijk

Babette
6 januari 2024

Allemaal weer prima in orde.

JJ
2 januari 2024

Kwaliteit van het eten is top, altijd erg genieten! Snelheid van de bezorging valt de laatste paar bestellingen een beetje tegen en het eten komt voor de tweede keer lauw aan.

Asiye
2 januari 2024

Heerlijk gegeten. Warm bezorgd. Mijn complimenten!

Babette
31 december 2023

Tiptop in orde en perfect op tijd geleverd!

Edwin
29 december 2023

Patat was gewoon koud

christina minke
28 december 2023

wij vonden de patat heel erg zout die hebben we weg gegooid omdat die niet lekker was zat alleen aar zout te eten

Olliver
23 december 2023

Altijd kneiter goede kapsalons, graag ook via de site ipv thuisbezorgd bestellen 👌

john
21 december 2023

was weer erg lekker

Remco
12 december 2023

Het eten was erg smakelijk en ruim voldoende. De bezorging was wel een kwartier te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Colinda
11 december 2023

Heerlijk, veg Turkse pizza en kapasolon falafel. :-)

Babette
9 december 2023

TikTok in orde!

Colinda
5 december 2023
Colinda
2 december 2023

Was heerlijk en warm, alleen toch weer een blikje cola terwijl ik dat bij opmerkingen had gezet dat ik geen frisdrank drink, wel spa blauw. Voortaan geen cola of frisdrank als extra. Verder alles in orde!

Edwin
2 december 2023

Alles was haast koud, moest vlug opeten.

Iwan
30 november 2023

Heb weer heerlijk genoten.

TMS
23 november 2023

Heerlijke verse kapsalon.

B.U
21 november 2023

Bezorging was heel erg snel. Eten was heerlijk.

Brenda Britt
16 november 2023
A R
6 november 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinet Lap
5 november 2023

Het was weer heerlijk zoals altijd 🤤 ik haal het altijd maar heb het vandaag laten bezorgen En de bezorging was top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
4 november 2023

Het eten was koud geleverd de patat was helemaal ingezakt en slap geworden en de kapsolons waren ook ijskoud geworden het eten was wel lekker

Ali Ates
1 november 2023

Broodje shoarma was heerlijk en de knoflooksaus was lekker romig . Wat ik soms wel mis is tomaten uitjes saus maar helaas zit die niet in het menu.

Ali Ates
31 oktober 2023

Broodje kalfsvlees döner was heerlijk en de knoflooksaus toppie. Bedankt jongens

Carla Tomas
30 oktober 2023

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
27 oktober 2023
Ali Ates
26 oktober 2023

Kalfsvlees Doner was heerlijk en een van de beste knoflooksous in Amsterdam, Dankjewel jongens

Mohammad
24 oktober 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd! Bezorging was ook snel. Zeer tevreden.

Ismail
23 oktober 2023
Mari
21 oktober 2023
Edwin
13 oktober 2023

Bestelling duurde lang dit keer. Had fricandel speciaal besteld en kreeg fricandel met mayonaise. Voor de rest was het eten goed.

Genelva
12 oktober 2023

Alles was lekker op smaak, vers en lekker warm! Helemaal top!

Z.N
9 oktober 2023

Heerlijk! Altijd vers en goed gaar. Ik koop al jaren eten bij emos en ik ben altijd tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xyz
7 oktober 2023

Het was koud.

Marion Willebrands
4 oktober 2023

Was deze keer slechter dan dat ik gewend ben.De patat was niet helemaal gaar en de knoflook saus had een raar smaakje. Ik hoop dat het de volgende weer als vanouds is.

döner liefhebber.
3 oktober 2023

bedankt voor de snelle levering en het lekkere eten. tot gauw!

Anita
2 oktober 2023
Ron
2 oktober 2023

Broodjes smaakte goed.

Ismail
28 september 2023

Het smaakte heerlijk en ook nog eens voor een mooie prijs. Vriendelijk personeel en goede service.

Gina
5 september 2023

Het eten was top!

Berk
1 september 2023

Heel snel geleverd. Eten was heerlijk.

François Labout
28 augustus 2023

Bestelling zou 19.10 bezorgt worden om 19.30 gaan bellen telefoon lag er naast uit eindelijk 20 uur konden we eten. Als je het niet aankunt meld dit dan ! Nu ondanks rten goed was bestel ik er nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. Azdad
27 augustus 2023
Edwin
26 augustus 2023

Normaal geen klachten, maar al het eten was half koud.

Tommy
23 augustus 2023

Lekkere eten+snelle service

mohamed
20 augustus 2023
Mike
16 augustus 2023

Great as always!

Cissé abdi
28 juli 2023

Mix grill besteld 22 euro betaald, geen kipfilet gekregen, hele kleine kippenpoten, en geen rijst..

Edwin
22 juli 2023